ChromaticaJáték leírása: 

Cserélgesd úgy az elemeket a táblán, hogy legalább 4 darab érintkezzen egymással ebben a zuhatag szerű játékban.Legjobb zuhatagos játékok - TOP10

kép A zuhatag játék leírása
Candy Crush Cukorkás cserélgetős játék a Candy Crush

Már a világ egyik legnépszerűbb cserélgetős, párosítós, hármasítós vagy más néven zuhatagos játéka a Candy Crush, amely ugyan sokban nem különbözik műfajának társaitól, mégis a színes cukorkák látványa mindenkit azonnal elvarázsol.

The Rise of Atlantis Rise of Atlantis zuhatagos játék

Kicsit addiktív és nem kevésbé izgalmas zuhatag játék a The Rise of Atlantis, amelyben szokás szerint úgy kell pakolgatni a figurákat, hogy legalább 3 db vízszintesen vagy függőlegesen egymás mellé kerüljön. Szép grafika és élvezetes játékmenet jellemzi ezt a logikai játékot.

Treasure Hunt Treasure Hunt

Értékes aranyeszközöket, drágaköveket és egyéb drágaságokat kell cserélgetned a táblán úgy, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön.

Galactic Gems Galactic Gems zuhatag játékok

Cserélgesd úgy a figurákat, hogy vízszintesen vagy függőlegesen három vagy annál több egymás mellé kerüljön ebben az izgalmas ingyenes online zuhatag játékban.

Treasure Pyramid Treasure Pyramid zuhatag játékok

Cserélgesd úgy az egyes figurákat hieroglifákat a játékban, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön a Treasure Pyramid játékban.

1001 Arabian Nights 7 cserélgetős játékok

Kulcsokat kell szabaddá tenned ebben a hagyományos online zuhatagjátékban, amelyben persze figurákat kell cserélgetned úgy, hogy három vagy annál több egyforma valamilyen módon egymás mellé kerüljön. Közben pedig az 1001 éjszaka meséi megelevenednek előtted.

Egyptian Tomb 2 Egyptian Tomb 2 zuhatag játékok

Többféle játékmódban játszható ingyenes online zuhatag játék, amelyben úgy kell cserélgetned a figurákat, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön.

Jungle Magic Jungle Magic zuhatag játékok

Klasszikus zuhatag játék, amelyben egy perced van arra, hogy eltüntesd a pályáról a gyémántokat!

Azkend Azkend zuhatag játékok

Nagyon népszerű ingyenes online zuhatag játék az Azkend amelyben egyre több egymással érintkező elemet kell kijelölnöd és eltüntetned azokat a pályáról

Cradle of Rome Zuhatag játékok - Cardle of Rome

Hagyományos ingyenes online zuhatag játék a Cradle of Rome, amelyben a feladatod szokás szerint legalább három egyforma figura egymás mellé helyezése vízszintesen vagy függőlegesen. Szép grafika és nagyon izgalmas játékmenet jellemzi ezt a remek zuhatag játékot.