Legjobb játékok

A játék címe A zuhatag játék leírása
Candy Crush Cukorkás cserélgetős játék a Candy Crush

Már a világ egyik legnépszerűbb cserélgetős, párosítós, hármasítós vagy más néven zuhatagos játéka a Candy Crush, amely ugyan sokban nem különbözik műfajának társaitól, mégis a színes cukorkák látványa mindenkit azonnal elvarázsol.

The Rise of Atlantis Rise of Atlantis zuhatagos játék

Kicsit addiktív és nem kevésbé izgalmas zuhatag játék a The Rise of Atlantis, amelyben szokás szerint úgy kell pakolgatni a figurákat, hogy legalább 3 db vízszintesen vagy függőlegesen egymás mellé kerüljön. Szép grafika és élvezetes játékmenet jellemzi ezt a logikai játékot.

Treasure Hunt Treasure Hunt

Értékes aranyeszközöket, drágaköveket és egyéb drágaságokat kell cserélgetned a táblán úgy, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön.

Galactic Gems Galactic Gems zuhatag játékok

Cserélgesd úgy a figurákat, hogy vízszintesen vagy függőlegesen három vagy annál több egymás mellé kerüljön ebben az izgalmas ingyenes online zuhatag játékban.

Treasure Pyramid Treasure Pyramid zuhatag játékok

Cserélgesd úgy az egyes figurákat hieroglifákat a játékban, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön a Treasure Pyramid játékban.

1001 Arabian Nights 7 cserélgetős játékok

Kulcsokat kell szabaddá tenned ebben a hagyományos online zuhatagjátékban, amelyben persze figurákat kell cserélgetned úgy, hogy három vagy annál több egyforma valamilyen módon egymás mellé kerüljön. Közben pedig az 1001 éjszaka meséi megelevenednek előtted.

Jungle Magic Jungle Magic zuhatag játékok

Klasszikus zuhatag játék, amelyben egy perced van arra, hogy eltüntesd a pályáról a gyémántokat!

Egyptian Tomb 2 Egyptian Tomb 2 zuhatag játékok

Többféle játékmódban játszható ingyenes online zuhatag játék, amelyben úgy kell cserélgetned a figurákat, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön.

Azkend Azkend zuhatag játékok

Nagyon népszerű ingyenes online zuhatag játék az Azkend amelyben egyre több egymással érintkező elemet kell kijelölnöd és eltüntetned azokat a pályáról

Cradle of Rome Zuhatag játékok - Cardle of Rome

Hagyományos ingyenes online zuhatag játék a Cradle of Rome, amelyben a feladatod szokás szerint legalább három egyforma figura egymás mellé helyezése vízszintesen vagy függőlegesen. Szép grafika és nagyon izgalmas játékmenet jellemzi ezt a remek zuhatag játékot.

Mystery Paradise Mystery Paradise Játék

Klasszikus cserélgetős online játék, amelyben az a feladatod, hogy három egyforma golyót egymás mellé tegyél függőlegesen vízszintesen avagy átlósan. A pályákkal csak akkor tudsz végezni, ha az összes zöld, sárga és egyéb színű, hátterű négyzetet eltünteted a tábláról. Élvezetes és izgalmas táblás játék, minden logikai játék szerelmesnek alapműve a Mystery Paradise...

Kit and Ellis Kit and Ellis zuhatag játékok

Fogj meg az alul futó alakzatokból egyet és tedd oda, ahol már van két azonos társa egymás mellett, vagy alatt ebben a hagyományos ingyenes online zuhatag játékban.

Dukateers Bling Bling Blaster Dukateers Bling Bling Blaster zuhatag játékok

Cserélgesd úgy a figurákat, hogy legalább három egyforma figura egymás mellé kerüljön. Kellemes hangulatú ingyenes online zuhatag játék

Age of Japan Age of Japan zuhatag játékok

Cserélgesd úgy az elemeket, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön vízszintesen vagy függőlegesen ebben a klasszikus ingyenes online zuhatag játékban

Deep Voyage Deep Voyage Zuhatag játékok

Tüntesd el a köveket! Kattints oda, ahol legalább három egyformát látsz egymás mellett ebben az ingyenes online zuhatag játékban.

Age of Japan 2 Cserélgetős zuhatagos játékok

Egy kedvelt online játszható zuhatagjáték mégpedig az itt is igen népszerű Age of Japan folytatása, amelyben nem elég az, hogy cserélgetjük a pályán található elemeket úgy, hogy három egyforma érintkezzen egymással, még egy japán emberkét is felfegyverezhetünk a kapott pontjainkból. Érdemes kipróbálni!

Bejeweled 2 Bejeweled 2 zuhatag játékok

A népszerű ingyenes online zuhatag játék a Bejeweled második része, amely a klasszikus zuhatag játékok szabályai szerint játszható. Cserélgesd úgy a figurákat, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön.

Bloonspop Three Bloonspop Three zuhatag játékok

Klasszikus zuhatag játék lufikkal és sok-sok extra lehetőséggel. Az alapfeladat ugyanaz, mint a hagyományos ingyenes online zuhatag játékokban: cserélgesd úgy a figurákat, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön.

Doyu Gems Doyu Gems zuhatag játékok

Ingyen online zuhatag játék szép grafikával és élvezetes játékmenettel. Cserélgesd úgy a figurákat, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön. Egy pályának akkor van vége, ha az összes mező világos lesz.

Big Kahuna Reef Big Kahuna Reef zuhatag játékok

Ingyenes online zuhatag játék klasszikus fajtája, amelynek ezen epizódja rendkívül szép tengeri környezetben játszódik.

Zuhatag Játék Gyümölcsökkel Gyümölcs zuhatag

Klasszikus online játszható remek zuhatag játék, ahol most zöldségeket vagy gyümölcsöket kell cserélgetned egymással úgy, hogy három vagy annál akár jóval több bármilyen módon egymás mellé keveredjen.

Bricks Breaking Bricks Breaking zuhatag játékok

Nem a hagyományos értelemben vett zuhatag játék itt ugyanis nem cserélgetni kell a figurákat, hanem azokra a blokkokra kattintani, ahol a legtöbb ugyanolyan színű elem érintkezik egymással.

Caesar Pizza Caesar Pizza zuhatag játékok

Segíts a lent lévő fiúnak úgy összerakni a pizza alapanyagokat, hogy legalább három azonos érintkezzen egymással ebben a klasszikus ingyenes online zuhatag játékban.

Alchemy Swap Zuhatagos zuhatag játékok

Kémcsövekben színes folyadékok: sárga, piros, kék vagy zöld... A feladatod az, hogy három egyforma kémcső valamilyen módon egymás mellé kerüljön ebben a nagyszerű ingyenesen játszható online zuhatagos játékban.

Ancient Jewels Ancient Jewels ingyenes online játékok

Klasszikus ingyenes online zuhatag játék az Ancient Jewels, amelyben úgy kell cserélgetned a figurákat, hogy legalább három egyforma vízszintesen avagy függőlegesen egymás mellé kerüljön a táblán.

Angry Birds Connect Angry Birds Connect zuhatag játékok

Angry Birds figurákat kell cserélgetned a pályán úgy, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön.

Flower Action Flower Action zuhatag játékok

Csúsztasd úgy a sorokat és oszlopokat, hogy legalább három egyforma virág egymás mellé kerüljön akár L alakban is.

Bejeweled Multijoueur Bejeweled Multijoueur zuhatag játékok

Cserélgesd úgy az elemeket, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön ebben a remek ingyenes online zuhatag játékban.

Amazon Quest Amazon Quest Zuhatag Játék

Klasszikus hármasítós zuhatag játék, amelyben úgy kell cserélgetned a figurákat, hogy legalább három egyforma egymás mellé. A zuhatag játék célja, hogy tüntesd el a színes négyzeteket.

House of Chocolates House of Chocolates zuhatag játékok

Cserélgesd a csokikat úgy a táblán, hogy három vagy több egymás mellé kerüljön és ezáltal el tudjon tűnni a tábláról és helyükre újak kerüljenek.

Chromatica Chromatica zuhatag játékok

Cserélgesd úgy az elemeket a táblán, hogy legalább 4 darab érintkezzen egymással ebben a zuhatag szerű játékban.

Galaxy Gems Galaxy Gems zuhatagos játékok

Zuhatagos játék a Galaxy Gems, ahol egymás mellé kell raknod három egyforma figurát, vagy ha vannak ilyenek a táblán, akkor azokat az egér segítségével szét kell robbantanod.

Jewel Miner Jewel Miner zuhatag játékok

Cserélgesd úgy az elemeket, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön, közben megszerezheted a kincset is ebben a klasszikus zuhatag játékban.

Spiders Spiders

Szintén egy nem szokványos zuhatag játék, amely igencsak speciális szabályok szerint játszható, ezért mindenképpen érdemes végignézni az oktató (tutorial) pályát, mert nem csak cserélgetni kell a figurákat, hanem blokkokba is kell azokat rendezni és úgy eltüntetni azokat.

Angel Fruit Angel Fruit zuhatag játékok

Készíts a gyümölcsökből kis csomagot. Gyűjts négyet egy csomóba. Ezt több lépésben is megteheted. Irányítás: az EGÉR segítségével. Egyszerű zuhatag játék, amelyben gyümölcsöket kell cserélgetned.

Cosmic Switch Cosmic Switch zuhatag Játékok

Egyszerű ingyenes online zuhatag játék, amelyben különböző égitesteket ábrázoló figurákat kell úgy cserélgetni, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön.

Theban Triad Theban Triad

Nem a szokványos zuhatag játék mert itt a sorokat kell úgy tologatni (lásd a sorok mellett a jobbra nyíl) úgy, hogy természetesen három egyforma egymás mellé kerüljön.

Firecracker Frenzy Firecracker Frenzy zuhatag játékok

Robbantsd fel a dinamitokat! Kattints oda, ahol legalább két azonos színűt látsz egymás mellett. INDÍTÁS: várd meg a játék betöltődését, majd kattints a háromszögre!

Jennys Concert Jennys Concert zuhatag játékok

Kellemes hangulatú ingyenes online zuhatag játék a Jennys Concert, amelyben úgy kell cserélgetned a különböző figurákat, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön.

Jamble Legends Jamble Legends zuhatag játékok

Zuhatagos játék, amelyben úgy kell cserélgetned a figurákat, hogy legalább három egyforma színű egymás mellé kerüljön.

Jaw Breaker Jaw Breaker zuhatagos játékok

Blokkbontó játék, amelyben azokra a blokkokra kell kattintanod, ahol a legtöbb ugyanolyan színű kör találkozik (érintkezik) egymással.

Diamond Mine Diamond Mine zuhatag játékok

Klasszikus ingyenes online zuhatag játék, amelyben úgy kell cserélgetned a különböző figurákat, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön.

Germz Germz játékok

Cserélgesd úgy a figurákat a táblán, hogy három vagy annál több egyforma figura egymás mellé kerüljön.

Bug Out Bug Out zuhatag játékok

Cserélgesd a bogarakat a táblán úgy, hogy vízszintesen vagy függőlegesen legalább három egyforma egymás mellé kerüljön ebben a klasszikus ingyenes online zuhatag játékban.

Clever Clover Clever Clover zuhatag játékok

Tüntesd el a lóheréket. Kattints oda, ahol legalább két egyforma van és rákattintva ezeket el tudod tüntetni.

Ztar Ztar zuhatag játékok

Cserélgesd úgy a figurákat, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön a táblán.

Diamond Valley Diamond Valley zuhatag játékok

Színezd át a mezőket ebben az ingyenes online zuhatag játékban.

Fruity Flip Flop Fruity Flip Flop zuhatag játékok

Cserélgesd úgy a gyümölcsöket, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön.

Air Blobs Air Blobs Zuhatag játékok

A különböző színes buborékokat (golyókat) kell úgy cserélgetned, hogy legalább három egyforma színű egymás mellé kerüljön függőlegesen vagy vízszintesen ebben a hagyományos ingyenes zuhatag játékban.

Yin yang Yin yang zuhatag játékok

Gyűjtsd össze a Yin yang szimbólumokat úgy, hogy az azonos színű köröket ... Gyűjtsd össze a Yin yang szimbólumokat úgy, hogy legalább három szomszédos azonos színű kört egymás mellé húzol. Minden pályán adott mennyiségű jelet kell összegyűjtened, hogy a következő szintre lépj.

Oldalak